DOOR-othé

content_fitdoorbalans2

Wie is Fit Door Balans?

Dorothé van Gestel, begeleidster van kinderen (en hun ouders) met voedingsproblemen. Ik heb een grote liefde voor eten en gezelligheid, maar ik houd er vooral van om gezinnen te helpen hier ook (weer) van te genieten. Kinderen die goed in balans zijn, hebben minder problemen in het dagelijks leven. Door de levensstijl van de kinderen aan te pakken, bereik je meteen het hele gezin. Dus iedereen heeft hier baat bij.

Mijn missie is om je een levensstijl aan te leren waarbij je blijvend kunt genieten van leuke en lekker momenten.

website profielfoto

En mijn achtergrond?

Die is veelzijdig. Al heel vroeg was duidelijk dat ik zou willen gaan werken in de sociale dienstverlening. Via de Hoge Hotelschool werd dit bijna vanzelfsprekend de horeca. Daar is mijn liefde voor eten koken en zeker ook voor het samen gezellig eten, geboren. En ook is daar mijn interesse in voedingsleer ontstaan. Het mensen laten genieten & service verlenen zit in mijn genen. Daarnaast ben ik gecertificeerd begeleidster van kinderen (en gezinnen) met voedingsproblemen. En Praktijkervaring? Met 3 tienerkinderen heb ik alle fases van teveel/juist niet eten of slechte voeding wel doorlopen. Hoe vaak wordt het gezellige avondeten niet verpest door gevecht over eten? Bovendien gaat de lol van het koken er zo ook snel van af.

Dit kan anders en veel leuker!

Mijn werkwijze

is zeer laagdrempelig. Het is belangrijk dat het kind en de ouder zich op hun gemak voelen. Ik volg de methode Spruitjes en Zo!, welke hele goede resultaten boekt. Kinderen krijgen hierbij opdrachten en worden op een leuke manier uitgedaagd om zelf hun levensstijl aan te passen. Een kind wordt NOOIT op dieet gezet, maar leert zelf op een andere manier te leven.  En hier heeft het hele gezin baat bij.

Ik ben gecertificeerd gewichtsconsulente voor kinderen en jongvolwassenen. Omdat ik de Schijf van 5 als uitgangspunt hanteer en geen gebruik maak van voedingssupplementen heb ik me aan kunnen sluiten bij bij Spruitjes en Zo! en bij BGN. Hierdoor is het mogelijk dat je (een deel) van de behandeling vanuit de (aanvullende) ziektekostenverzekering vergoed krijgt. Elk jaar volg ik bijscholingen en heb ik regelmatig contact met andere consulenten en kindercoaches.

BGN_Logo.png

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close